Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

“Anem a veure teatre!”, un recurs educatiu pels centres de la comarca

08/04/2022

Aquest mes d’abril hem donat el tret de sortida a l’activitat Anem a veure teatre!, un recurs educatiu pels centres d’educació infantil i primària de la comarca del Pla de l’Estany.

Aquest curs repetim format d’espectacle dins dels centres. Amb la col·laboració de l’entitat T Tela hem programat l’espectacle Le Petit Théâtre Ambulant de JAM. Inspirat en els teatres ambulants de l’època del Renaixement, on els comediants feien les seves representacions, JAM crea ara Le Pétit Théâtre Ambulant. A través de l’humor gestual i la poesia, JAM ens endinsa en el seu singular univers, que gira entorn de la imaginació, el riure i les emocions. Un teatre itinerant, que dona a tothom la possibilitat d’apropar-se a la cultura sense la necessitat d’un espai físic concret. Representacions tant en format itinerant com estàtic.

Una agrupació dels millors moments dels 10 anys de carrera artística en solitari d'en Jaume. Un espectacle fresc, que atrapa l'espectador de qualsevol edat des del minut 1, que el fa riure intensament i que el transporta cap a una fantasia d'allò més suggerent.

Més informació sobre aquest espectacle al web d’en Jam

L’activitat Anem a veure teatre! està coorganitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, l’entitat T Tela i les escoles de la comarca.

  Amb el suport de la Diputació de Girona.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial