Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Préstec de jocs de taula educatius a la Biblioteca

31/01/2020

El passat dissabte 11 de gener, la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany i Pública de Banyoles va encetar el préstec d’un nou format de fons: els jocs de taula  educatius amb una presentació lúdica i familiar. Va ser el tret de sortida d’un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu la difusió d’aquesta mena de jocs entre el públic familiar.

Ja fa un temps que a la sala infantil de la Biblioteca hi ha un petit centre d’interès amb diferents jocs de taula a disposició del públic familiar perquè puguin jugar lliurement «in situ». Hi ha jocs educatius de diferents tipus: artístics, memorístics, d'observació, d’estratègia, d’enginy, jocs cooperatius, etc. Tots ells tenen en comú que, a banda de ser molt divertits, ajuden a desenvolupar, entre altres coses, el llenguatge, la rapidesa mental o el treball en equip i, a més a més, són una excusa perfecta per a jugar en família.

L’èxit d’aquest espai ens ha animat a incorporar nous jocs a la col·lecció i oferir-los en préstec als usuaris així que ja ho sabeu, si voleu jugar en família podeu venir a la Biblioteca i emportar-vos en préstec alguns jocs educatius.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial