Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Anem a veure teatre!

18/01/2019

Dilluns 28 de gener arrenca l’activitat de teatre a les escoles Anem a veure teatre!, que s’emmarca dins la Guia de Recursos Educatius Municipal.

Per aquest curs la novetat és que s’amplia l’oferta d’espectacles al primer cicle d’educació infantil (Llar d’infants) que assistiran amb els infants de segon cicle a l‘espectacle Els tres óssos, de la companyia Estaquirot. L’obra és una recreació del conte de La Rínxols d’Or, en una versió en la qual els óssos prenen el protagonisme.

     Imatge extreta de http://www.estaquirot.com/ca/ossos.php

Per a Cicle Inicial comptarem amb una companyia de Banyoles, Teatre a la fuga, que el curs passat ja ens va oferir un molt bon espectacle. Enguany ens presentaran El senyor petit, on la Laura vol recuperar el seu amic imaginari de la infància.

Imatge extreta de https://www.puntproduccions.com/espectacles/el-senyor-petit/ 

Els infants de Cicle Mitjà gaudiran de l’espectacle en anglès Tarzan, d’IPA Productions. Tarzan viu a la jungla amb els seus amics animals, lliure i salvatge. Però quan trobi Jane, tot canviarà...

Imatge extreta de http://www.ipaproductions.com/ca/primaria

Per als alumnes de Cicle Superior la companyia Pera Llimonera ens porta Quo no vadis, un espectacle d’intrigues “romanes” amb Cleopatra, Juli Cèsar, Marc Antoni...

Imatge extreta de http://www.laperallimonera.com/quo-no-vadis/

L’activitat “Anem a veure teatre!” forma part de La Guia de Recursos Educatius, està organitzada pel Servei d’Educació i la Xarxa Banyoles i es porta a terme amb la col·laboració de tots els centres educatius d’infantil i primària de la comarca, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial