Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PRIMER PLENARI DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL DE BANYOLES

16/11/2018

     

Aquest dimecres al vespre es va celebrar el primer plenari del Consell Escolar Municipal d’aquest curs, a l’escola Baldiri Reixac.

 

Durant el desenvolupament del plenari, es va presentar el SOAF, un servei d’orientació a les famílies que es gestiona des del Centre Obert i es va fer el seguiment de diferents projectes de ciutat. Amb referència a la planificació educativa, es va informar als membres assistents del que es va tractar a la Comissió de Planificació del CEM i de les propostes que volem al Departament d’Ensenyament, sobretot pel que fa referència a grups i ràtios de sortida i també als recursos que, de manera estructural, es necessiten a Banyoles. L’alcalde va informar de les inversions realitzades als edificis escolars així com les que està previst fer abans de final d’any, i vam aprovar donar suport a una moció sobre el tema dels menjadors escolars.

 

En el primer plenari del curs s’aprova la memòria del curs passat i la composició de membres per aquest curs. Podeu consultar i descarregar-vos ambdós documents en aquest enllaç.

 

En acabar, tots els assistents vam anar a visitar el teatre de l’escola, que s’ha renovat recentment.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial