Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

LA GUIA DE RECURSOS EDUCATIUS MUNICIPAL 2018-2019

30/08/2018

Encetem la 18a. edició de La Guia de Recursos Educatius amb una proposta de recursos i activitats formatives adreçades a tota la ciutadania per a fomentar l’educació i el creixement de la persona al llarg de la vida. La ciutat educadora estima i fa créixer les persones que l’habiten. Amb aquest objectiu, apostem per una oferta d’activitats àmplia i de qualitat adreçada a infants, joves, famílies, a tothom.

Aquest curs hem apostat per incloure algunes novetats, com ara activitats de prevenció contra el càncer o d’educació en competències digitals i alfabetització multimèdia. La Guia s’adapta en cada edició a les demandes i necessitats del moment i el lloc en què vivim, i també manté la seva oferta ja tradicional d’activitats de descoberta de l’entorn, lectura, teatre i música entre moltes altres.

Podeu consultar el document en format digital al blog del Servei d’Educació:  

http://educacio.banyoles.cat/espai-guia, des d’on també podreu fer la sol·licitud per a les activitats a les quals vulgueu participar.

Us animem, doncs, a participar d’aquesta oferta educativa i us informem que el blog està obert als vostres comentaris, suggeriments, consultes, propostes i tot allò que vulgueu compartir.

 

 

 

 

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial