Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

XARXA DE CIUTATS EDUCADORES DE LES COMARQUES GIRONINES

27/10/2017

Representants de les ciutats de Banyoles, Figueres, Girona, Olot, Palafrugell, Palamós, Salt i Santa Coloma de Farners i posteriorment Ripoll, totes elles ciutats membres de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), es van reunir per compartir l’interès en promoure els valors de les ciutats educadores i crear una xarxa a nivell de comarques gironines.

Les ciutats educadores treballem perquè l’educació sigui un eix transversal de totes les polítiques locals, un procés integral que ha d’implicar a tota la ciutadania de forma permanent, en qualsevol moment del seu cicle vital.

Els representants d’aquestes ciutats van signar un compromís per crear una xarxa de ciutats educadores de les comarques gironines, amb els objectius de compartir experiències que estem impulsant, fer extensives les propostes de les Ciutats Educadores a altres municipis de les comarques gironines, impulsar intercanvis i fer una trobada anual de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines, entre altres.

En aquest sentit, ja s’han iniciat les taules de treball tècniques i el dia 29 de novembre es formalitzarà aquesta xarxa amb la realització d’una jornada i l’Assemblea de les ciutats educadores de les comarques gironines. El ple de l’Ajuntament de Banyoles ha aprovat la seva adhesió al ple d’aquesta setmana.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial