Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EDUQUEM EN FAMÍLIA CURS 2017-2018

13/10/2017

El Servei d’Educació i les AMPA de Banyoles us presentem el programa de l’Eduquem en Família per aquest curs.

Tindrem una xerrada que versarà sobre l’esport a la infantesa i anirà a càrrec d’Albert Batalla. En l’organització d’aquesta ponència hi ha col·laborat el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la Càtedra d’Esports i Educació Física-Centre d’Estudis Olímpics UdG. Una altra de les activitats ens parlarà de l’acompanyament al dol, amb Mª Àngels Miret i David Bueno ens parlarà sobre el cervell i l’aprenentatge.

Ens cal informar que l’activitat prevista per al mes de febrer sobre els joves i l’experiència de vida ha estat suspesa per causes alienes a la nostra organització. Estem treballant per oferir una proposta alternativa, que us farem saber de seguida que la tinguem concretada.

Com a cloenda, i tal com ja hem estat organitzant els últims dos cursos, el mes de maig hi haurà la jornada de jocs al carrer Juguem.

Podeu consultar tota la programació detallada, informació sobre les xerrades i sobre els ponents a l’espai Eduquem d’aquest blog. També en aquest espai trobareu un formulari des del qual podeu enviar-nos preguntes que vulgueu fer als experts i un qüestionari de valoració de les activitats, que ens és molt útil per saber les vostres opinions.

Desitgem que us agradi la programació d’aquest curs i us convidem a participar de les activitats programades.

 

Us convidem també a llegir l’article que Carme Pujol (que ens va acompanyar el curs passat amb dues xerrades sobre ecologia emocional) ha elaborat, Acompanyant els nostres fills mentre un nus ens estreny, amb un missatge “per aquells a qui, com a mi... Us envaeix un sentiment de solidaritat, d’orgull i de pertinença a un poble capaç de fer miracles, eclipsats per desagradables i incòmodes emocions de tristesa, ràbia, i de por.” (Carme Pujol)

Trobareu l’enllaç de l’article a l’espai Eduquem en Família.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial