Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLOENDA DEL PROJECTE BANYOLES ETS TU!

09/06/2017

Idees, creació, civisme, conscienciació, responsabilitat, emoció... Aquests ingredients i molts altres han format part del projecte Banyoles ets tu! que s’ha desenvolupat al llarg del curs a les escoles de Banyoles.

 Els alumnes de 5è i 6è de cicle superior han detectat problemes de ciutat, els han convertit en reptes de transformació i han generat idees per tal de solucionar-los. Els alumnes han treballat per grups cooperatius passant per les diferents fases d’un procés creatiu i de conceptualització d’una idea fins arribar a la sensibilització i la difusió. El projecte Banyoles ets tu! vol desenvolupar actituds transformadores, actives i compromeses amb la ciutat, fomentant el treball en xarxa entre la comunitat educativa i el teixit associatiu.

 Avui divendres es fa l’acte de cloenda del projecte a l’Auditori de Banyoles. Alguns dels projectes presentats han tractat sobre facilitats d’aparcament, estalvi, cura de gossos i gats, millora de les pudors, voreres, etc. Els podreu conèixer a l’exposició que s’ha obert a la Sala d’Actes de l’Ajuntament fins el dia 21 de juny,

 Aquest projecte està dissenyat i impulsat per professionals de la plataforma la ColActiva (www.lacolactiva.cat), amb el finançament i suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles.


 

 

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial