Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

VINE A LA BALCA, un projecte per apropar famílies i escola

18/05/2017

Per quart any consecutiu, des del Servei d’Educació i La Balca – Centre Educatiu Municipal 0-3 impulsem el programa Vine a La Balca, un programa de suport al Pla d’Escolarització Extensiva, que té per objectiu apropar els infants i les famílies a l’escola, abans de la seva entrada a P3.

Amb el programa Vine a La Balca cada dijous i divendres d’abril a juny atenem una trentena de famílies i els seus infants per treballar aspectes com ara la comunicació amb els infants, les relacions pares i fills, la salut, la relació amb l’escola, entre altres. L’objectiu d’aquest programa és facilitar el coneixement i l’entrada d’aquests infants al sistema educatiu i també promoure i reforçar el vincle entre les famílies i l’escola.

A més d’aquest programa, La Balca ofereix altres serveis com ara l’Espai Nadó, adreçat a famílies i infants durant el seu primer any de vida, l’Espai Familiar adreçat a família i infants d’1 a 3 anys d’edat i l’espai de Psicomotricitat Lúdica, on es promou l’aprenentatge dels infants amb el joc i el moviment.

Tots ells són espais oberts a tota la ciutadania i amb una aportació simbòlica o molt assequible. Per a més informació us podeu adreçar a La Balca – Centre Educatiu Municipal 0-3.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial