Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ACTIVITATS DEL SERVEI COMARCAL DE CATALÀ DEL PLA DE L'ESTANY

22/12/2016

Pessebres i berenar de Nadal per acomiadar l’any

Els alumnes del B1 del CPNL van visitar l'Exposició de Pessebres de Banyoles i després van celebrar el Nadal amb un berenar al Centre Cívic de Banyoles

Dimarts passat a la tarda, els alumnes del curs B1 de Banyoles van acomiadar l'any amb dues activitats ben diferents que els van permetre conèixer una mica més algunes de les tradicions de casa nostra. Primer, es van dirigir al Monestir per visitar l'Exposició de Pessebres de la mà de l'Enric Peiris, integrant de l'Associació de Pessebristes de Banyoles, que els va explicar tots els secrets per crear un bon diorama. A continuació, van tornar cap al Centre Cívic, a l'aula on fan classe habitualment, per berenar. Ells mateixos van cuinar menges del seus països, per la qual cosa a la taula hi havia una bona representació d'aliments del Brasil, el Senegal, Mèxic, Hondures, etc. 

 


Un Mannequin Challenge ben nadalenc dels alumnes del C2 de Porqueres

A les classes de nivell C2 del Cívic de Porqueres es treballa molt, però també és cert que hi ha moments de distensió. Tant és així que, enguany, els alumnes del curs han decidit fer un Mannequin Challenge, en el qual hi ha els Tres Reis d’Orient, el tió, l’arbre de Nadal, el naixement..., per desitjar bones festes a tothom. No us el perdeu!

https://www.youtube.com/watch?v=lfmIERlVU3s&feature=youtu.be

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial