Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CONCURS LITERARI DE RELATS BREUS AL DARDER

03/06/2016

El Museu Darder, amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i les llibreries Blanch, Fòrum i L’Altell, convida a la participació activa de totes aquelles persones que ho desitgin en aquesta proposta, que s’organitza com a part dels actes de celebració del seu centenari.

 Els relats han de ser en prosa, de realitat o ficció i la narració s’ha de centrar entorn el Museu Darder, la seva història o les peces que en formen part. Poden ésser escrits en català o en castellà.

 S’han creat tres categories d’edat, de nens a adults i hi haurà un premi per cada una de les categories. Els relats guanyadors es publicaran en el butlletí “El llegat”, d’Amics dels Museus de Banyoles.

 El termini per a la presentació de les obres serà el 15 de setembre d’enguany, i el veredicte i els premis es faran públics a finals de 2016.

Les bases completes del concurs es poden descarregar al web www.museusdebanyoles.cat i se’n farà una distribució a diferents punts de Banyoles en format paper.

Més informació: www.museusdebanyoles.cat




                                                                    

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial