Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLOENDA DEL PROJECTE TONI

13/05/2016

Aquest matí, a l’Auditori de l’Ateneu, s’ha fet la cloenda de la tercera edició del Projecte TONI, tenim oportunitats necessitem idees que han desenvolupat al llarg del curs els instituts d’educació secundària de la ciutat amb la col·laboració del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles.

 Aquesta activitat s’emmarca en el treball sobre emprenedoria que impulsen els instituts, des d’una metodologia d’aprenentatge – servei, on es pretén que els nois i noies, partint de l’observació de la ciutat o de les necessitats detectades per diferents agents, projectin idees sobre com resoldre-les i les converteixin en un projecte emprenedor.

 Durant el curs escolar els nois i noies de tercer i quart d’ESO s’han organitzat en grups d’entre 3 i 5 alumnes per elaborar els seus projectes des d’una perspectiva emprenedora, han mantingut contactes amb l’Ajuntament, empreses i diversos col·laboradors que els han assessorat en aquest procés.

Els projectes que han presentat els alumnes han estat:

Dinamització activitats per a joves i tres projectes de Dinamització d’edificis desocupats amb activitats per joves, per artistes i amb un projecte intercomarcal, Institut Pere Alsius. Que rodi!, Festany i New BYN, Institut Pla de l’Estany. Apartaments per a la gent gran a Banyoles, Casa Nostra. La Cursa Solidària, Josep Brugulat.



 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial