Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

SONA 9: 15 ANYS EN 30 IMATGES

27/11/2015

Exposició itinerant amb una retrospectiva visual de la història del concurs.

L'exposició és una retrospectiva visual de l'escena emergent del pop català del segle XXI realitzada pel fotògraf oficial del Sona 9, Carles Rodríguez, des de l'inici del concurs. La mostra presenta la música i els primers temps d'alguns dels artistes més importants del nou pop català a través del concurs Sona 9, com Sapo, Rauxa, Els Amics de les Arts, Manel, La iaia, Nyandú o The Mamzelles. Tots ells van tenir el seu bateig musical al Sona 9.

El que es va engegar com un concurs de maquetes ha esdevingut una plataforma musical, un planter en el qual entrenar i desenvolupar un projecte musical per on han passat dos mil grups i cantants d’arreu dels Països Catalans al llarg d’aquests 15 anys.

L’exposició s’inaugurarà a Banyoles divendres 4 de desembre a les 6 de la tarda a l’Oficina Jove del Pla de l’Estany Cal Drac on es podrà visitar des del 13 al 21 de desembre de 2015.

La mostra fotogràfica dels 15 anys del Sona 9 té el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial