Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLUB DE LECTURA FÀCIL EN CATALÀ

10/10/2014

T’agrada llegir? Vols practicar el català en un ambient distès i agradable? Tens ganes d’aprendre noves expressions, nou vocabulari i adquirir més agilitat a l’hora de parlar i llegir en català?

El Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany i la Biblioteca de Banyoles organitzen un Club de Lectura Fàcil a Banyoles per fomentar la lectura i millorar l'expressió oral de les persones que aprenen català. L'activitat s'adreça a l’alumnat dels cursos de català, als aprenents del programa Voluntariat per la llengua i a tota la població en general.

Les trobades tindran lloc a la Biblioteca cada 3r dijous de mes, de 18.30 a 19.30 h, i les conduirà la tècnica del Servei Comarcal de Català. La primera sessió serà el dijous 16 d’octubre.

Les persones interessades a inscriure-s’hi han de passar per la Biblioteca (c. Llibertat, 155, 1r) en horari d’atenció al públic. Les places són limitades!

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei Comarcal de Català (tel. 972 57 35 50; a/e: plaestany@cpnl.cat) o bé amb la Biblioteca de Banyoles (tel. 972 57 16 02; a/e: biblioteca@ajbanyoles.org).

                                                 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial