Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

2ª JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL DE HIP HOP

30/04/2014

El passat dissabte 26 d’abril, més de 1600 persones entre públic i participants van assistir a la 2a jornada de la Lliga Territorial de Hip Hop organitzada pels Consells Esportius del Gironès, Pla de l’Estany i Alt Empordà, que es va realitzar al Pavelló de La Draga de Banyoles.

Un total de 578 ballarins repartits amb 51 equips van participar a la segona jornada de la Lliga Territorial de Hip Hop del curs 13-14. Els ballarins estaven repartits en 7 categories i cada equip realitzava una actuació davant del nombrós públic. Els grups eren valorats per 3 jutges provinents de l’escola Selecta Dance School de Terrassa els quals puntuaven tenint en compte l’originalitat, la coreografia, el vestuari...

Les properes jornades de la Lliga Territorial de Hip Hop es duran a terme el 18 de maig a la comarca de l’Alt Empordà i com a novetat d’enguany, el proper 31 de maig a la Rambla de Figueres coincidint amb la celebració dels 1rs Jocs Emporion. Tots els grups realitzaran una exhibició i s’aprofitarà per fer el lliurament de trofeus de la Lliga Territorial de Hip Hop del curs 13-14.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial