Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ESCOLA DE MARES

09/04/2014

Des d’aquest passat mes de març a l’escola Baldiri Reixac i La Draga han posat en funcionament conjuntament un nou grup de treball amb mares.

L’objectiu és trobar un espai d’intercanvi on pares i mares de diferents cultures parlin d’educació, d’inquietuds, comparteixin vivències i experiències entorn als seus fills i filles. Les trobades es fan a l’escola Baldiri Reixac i consistiran en:

  • Tres sessions de cuina, on portem pastissos i escrivim la recepta en petit grup. L’objectiu és elaborar un petit llibret que cada infant portarà a la seva classe.
  • Una sessió pràctica d’activitat física, en la qual es parlarà de la importància del moviment com un element bàsic per a sentir-se bé i expressar emocions i sensacions
  • Una visita a la biblioteca Municipal de Banyoles per tal de donar orientacions a l’hora d’escollir llibres per als fills i filles
  • Una volta a l’estany on s’explicarà la llegenda del Drac i coneixerem els diferents recs i estanyols que l’envolten

Aquesta iniciativa se suma al treball que des de fa varis cursos estan portant a terme les AMPA de les escoles Pla de l’Ametller i Can Puig, amb molt d’èxit.


El BlogVeure'n més

Cercador

Historial