Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ENFORMA(T)

11/12/2013

En el marc del Projecte Socioeducatiu al barri de Canaleta i Can Puig neix el projecte Enforma(t), amb l’objectiu de prevenir possibles conductes de risc o d’exclusió social en joves de 16 a 25 anys desocupats.

Consta de dos eixos principals, formació i esport, que es desenvoluparan en tres blocs diferenciats: creació d’un hort, sessions d’aprenentatge de les TIC i activitats esportives per afavorir hàbits i conductes saludables.

El projecte es posarà en marxa el mes de gener de 2014 i a partir d’avui i fins el 19 de desembre ja es poden formalitzar les inscripcions:

A l’Espai Jove Cal Drac: dimarts i dijous de 9 del matí a 3 de la tarda; dilluns, dimecres i divendres de 4 a 8 de la tarda.

Al local social de La Rajoleria, al barri de Canaleta: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

El dia 8 de gener a les 10h del matí els joves interessats us podeu adreçar a l’Espai Jove on es farà una sessió informativa.

El projecte ha estat creat per l’equip educatiu d’Orió Eduserveis i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles.

Díptic i fitxa d'inscripció

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial