Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Festa dels Vailets del barri de Canaleta

12/07/2013

El passat dissabte 6 de juliol al barri de Canaleta es va relitzar la primera festa dels Vailets del Barri de Canaleta.

Aquesta festa, pensada i organitzada pels més joves del barri, va constar de 3 activitats centrals. La primera va ser l'espectacle matinal familiar a càrrec del mag Mario. Aquest ens va oferir un espectacle molt proper, del qual molts nens i nenes en van poder gaudir. Seguidament, i ja durant la tarda, es va dur a terme una gran gimcana pels més petits a mans d'una de les associacions que porta més anys treballant al barri, FEMTRAM. Més de 40 nens i nenes s'hi van apuntar i va acabar amb un gran berenar per als participants.

Finalment, i ja entrada la tarda, es va realitzar la gran activitat dels "Battles de Hip Hop", dirigida a tots els públics. La van materialitzar antics i actuals participants de la secció juvenil del projecte barris, així com joves d'altres poblacions properes com Olot. Més de 50 persones entre joves i adults van poder gaudir de les battle i les performance que aquesta disciplina artística integra.

Des de l'organització s'ha valorat molt positivament aquesta primera edició de la festa dels Vailets de Barri de Canaleta on, per sobre de tot, es destaca la gran participació dels nens, nenes, nois i noies del barri durant totes les activitats programades.

Núria i Albert, educadors del Projecte d'Intervenció Socioeducativa Canaleta-Can Puig.


El Projecte d'Intervenció Socioeducativa Canaleta Can Puig rep finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Secretaría General de Inmigración, i de la Unió Europea, a través del Fons Europeu per a la Integració.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial