Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

El Consell Escolar Municipal de Banyoles es va reunir ahir en la primera sessió plenària d'aquest curs, per tractar el contingut de diversos projectes i la continuïtat d'algunes actuacions del Pla Educatiu d'Entorn, entre altres temes

25/10/2012

Es va informar que tindrien continuïtat el taller de suport a l’estudi Servei d’Intervenció Educativa, els Tallers de Suport a l’Estudi a Secundària finançats per Càrites i amb una atenció a 24 alumnes màxim, el Projecte Rossinyol, l’Apropa’t a la Biblioteca, el Pla Català d’Esport a l’Escola –tot i que amb reformulacions-, el Futbolnet, alguna plaça subvencionada a l’Aula de Teatre i el Projecte d’Intervenció Socioeducativa Canaleta – Can Puig, la continuïtat del qual s’ha valorat com a prioritària. 

Aquestes accions es podran desenvolupar amb finançaments diversos, alguns a través d’entitats com Càrites, altres amb recursos de l’Ajuntament i altres amb l’ajut de subvencions que s’han demanat des del Servei d’Educació.

En canvi, de moment, no tenen continuïtat el projecte Patis Oberts, els Tallers de Suport a l’Estudi a primària, les beques per integrar infants i joves als clubs esportius, el Casal Lingüístic per a petits i grans durant l’estiu, les activitats de sensibilització impulsades pel Pla Educatiu d’Entorn, i caldrà buscar noves formes de finançament per donar continuïtat als Tallers per a Famílies. Tampoc es disposa de recursos per a la gestió tècnica específica de coordinació, dinamització d’actuacions i comissions, etc. com es feia fins ara.

L’Institut Pere Alsius va presentar el Projecte Drac d’atenció a la diversitat que destaca pel model d’atenció als alumnes mitjançant aula oberta i la col·laboració d’empreses de la zona; una representant del grup de treball Eduquem en Família va fer una valoració de la primera activitat del curs amb Ferran Salmurri i el resultats de les enquestes rebudes; la directora de La Balca va informar sobre el funcionament del Servei Minuts Menuts fins a finals de desembre; també es va exposar breument la posada en funcionament del projecte Tu hi encaixes de l’àrea de joventut i es va informar sobre les sol·licituds rebudes a la convocatòria d’ajudes per llibres.

També es va presentar la web de cultura que s’acaba d’estrenar i les noves incorporacions al bloc del Servei d’Educació, el qual rep una mitjana de 1.300 visites al mes, exceptuant juliol i agost.

Finalment, es va informar sobre el Projecte de Tecnificació Esportiva, que han signat tots els centres de secundària de la ciutat, públics i concertat, l’Ajuntament, el Club Natació Banyoles i el Departament d’Ensenyament.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial