Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Més empreses col·laboren amb la UEC Banyoles i el Projecte Drac

21/09/2012

Més empreses s’afegeixen a la borsa d’empreses col·laboradores amb projectes de suport a l’atenció educativa de la diversitat d’alumnat de l’educació secundària obligatòria i ja són gairebé vint.

La Unitat d’Escolarització Compartida – UEC Banyoles - impulsada per l’Ajuntament de Banyoles i el Departament d’Ensenyament juntament amb els centres educatius de secundària del municipi i el Projecte Drac de l’Institut Pere Alsius i Torrent són dos projectes d’atenció educativa que compten amb la col·laboració d’una borsa d’empreses col·laboradores que va creixent.

Des del Servei d’Educació i la UEC Banyoles fa temps que s’ha anat treballant per aconseguir una xarxa d’empreses que donin suport a la formació de joves i els ofereixin una oportunitat per apropar-se al món laboral, completar les seves competències bàsiques i les seves habilitats de relació i adquirir noves expectatives de futur.

Aquesta col·laboració es valora molt positivament per tot el que representa i aporta a l’alumnat, creixement personal, noves experiències, desenvolupament de competències, descoberta d’interessos, etc. A les empreses els aporta una dimensió educativa molt interessant i una certa recuperació de l’antiga figura de l’aprenent. Al llarg de tot el procés les empreses reben el seguiment i l’acompanyament necessari per part dels educadors responsables per tal de resoldre les dificultats que puguin anar sorgint i vetllar per l’èxit del projecte.

Aquesta borsa ha anat creixent mica en mica i en aquest moment ja són unes vint empreses les que participen en aquests projectes. També compta amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial