Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

S'obren les inscripcions al Casal d'Hivern "La Rajoleria"" de Canaleta"

21/09/2012

El Casal d’Hivern al barri de Canaleta i Can Puig és una actuació que va néixer l’any 2005 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i que des del curs 2007-2008 es porta a terme de manera continuada al llarg de tot l’any. Durant aquest mes de setembre es poden realitzar les inscripcions, tal com s’explica en aquest cartell.

Aquesta intervenció educativa i social que va començar com una activitat d’estiu s’ha convertit, amb el treball dels anys, en un important espai de dinamització dels infants, joves i famílies del barri. Hi treballen dos educadors, en coordinació amb els agents educatius i socials de la zona, i cada tarda porten a terme diferents tipus d’activitats en funció dels grups d’edat.

Les activitats es porten a terme al local de l’Associació de Veïns de Canaleta, sota mateix de l’Institut Josep Brugulat, i consisteixen en espais de suport a la tasca escolar, espai de lleure, projectes per a joves, etc. D’aquí n’han sortit el “Rajol”, revista que periòdicament elaboren el grup de joves del barri, accions d’aprenentatge i servei al barri com la cura de l’espai i el mobiliari, la dinamització de la festa del barri, etc. Per a desenvolupar aquest projecte s’ha comptat amb l’empresa Orió Eduserveis S.L.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial