Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

FutbolNet posa punt i final a la temporada amb un festival al Miniestadi

05/07/2012

60 nois i noies de Banyoles de 12 a 16 anys han format part del FutbolNet.

Han jugat a futbol dos dies a la setmana al Pavelló del Pla de l'Ametller treballant valors com el compromís, el respecte, la tolerància, el treball en equip, la responsabilitat i l'esforç, seguint unes regles ben especials.

Als partits de FutbolNet no hi ha la figura de l'àrbitre sinó la de teamer, un/a moderador/a que tutela el joc sense amonestar. A cadascun dels equips hi ha d'haver com a mínim dues noies i perquè els gols comptabilitzin ha d'haver marcat alguna d'elles. El diàleg es converteix en una part fonamental del joc i les sessions es divideixen en 3 parts: una discussió anterior al partit, un partit de futbol i una xerrada posterior.


Tal i com ens explica una banyolina que ha format part del FutbolNet: "Aquí som tots iguals", assegura fent referència a les sessions. "Aprenc a jugar sense àrbitre, a respectar el rival i a no passar-me de la ratlla."




Aquest projecte s'ha realitzat gràcies a l'acord de col·laboració de l'Ajuntament de Banyoles amb la Fundació del Futbol Club Barcelona, la Diputació de Girona i la Fundació SER.GI i ha comptat amb la implicació i la participació activa d'associacions de la ciutat, professionals dels centres educatius del municipi, Consell Esportiu del Pla de l'Estany, serveis socials, tècnics/tècniques municipals i educadors i educadores de Banyoles.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial