Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Dia internacional de la ciutat educadora

26/11/2021

Amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2021, previst pel dia 29 de novembre, de 12.30 a 14.30h CET , l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) organitza un acte conjunt  sota el lema “La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere”. L'acte comptarà amb una conferència de la Prof. Yayo Herrero, la presentació de 3 bones pràctiques (Rennes, Göteborg i Rosario) seguida d’un diàleg de la Dra. Karina Batthyány amb els seus responsables.

Programa:

Obertura de l’acte

Ponència “La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere”, a càrrec de la Prof. Yayo Herrero, antropòloga, educadora social i activista ecofeminista.

Aprenent de la pràctica

  • Participació de la infància de Rennes (França), Sra. Gäelle Rougier, regidora d'educació.

Diferents processos de participació de la infància a la ciutat amb l'objectiu d'incloure la veu en la construcció conjunta de la ciutat.

  • Accessibilitat a Göteborg (Suècia), Sr. Ola Hendar, defensor del poble per a la discapacitat.

La transformació que ha viscut la ciutat per fer-la més accessible a les persones amb diversitat funcional, així com diferents serveis que posa a la vostra disposició.

  • L'Escola d'emprenedories socials de Rosario (Argentina), Sra. Marta Sánchez, Directora de l'Escola, Sotssecretària d'Economia Social

Escola que ofereix capacitació i acompanyament a projectes d'emprenedoria, adreçats a persones en situació de vulnerabilitat.

Diàleg amb la Dra. Karina Batthyány, Sociòloga, Secretària Executiva de CLACSO i Professora de la Facultat de Ciències de Socials de la Universitat de la República (Uruguai).

Tancament institucional.

 

Inscripcions aquí, obertes fins divendres 26 a les 14h CET:

L'esdeveniment comptarà amb traducció simultània i es retransmetrà per Zoom i Youtube.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial