Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

L'Eduquem en família arrenca el curs amb una xerrada sobre salut mental

15/10/2021

Salut mental  =  benestar emocional.  Aquest és el tema de la primera activitat de l'Eduquem en família d'aquest curs. Com podem afavorir una bona salut mental en els adolescents? A partir d'aquesta pregunta, Joaquim Puntí ens parlarà sobre la salut mental en adolescents, des de la seva experiència com a psicòleg clínic i coordinador de l'Hospital de Dia de Salut Mental d'adolescents del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

L'activitat serà dijous 28 d'octubre, a les 9 del vespre i es farà en format híbrid: presencial a l'Escola Can Puig i en línia des d'un enllaç que trobareu a l'espai Eduquem d'aquest blog. Des d'aquest espai també podeu consultar més informació sobre en Joaquim i la seva trajectòria professional.

Una de les novetats d'aquest curs és que cada activitat estarà acompanyada d'un relat que, a mode d'introducció, ens aproparà al tema sobre el qual es parlarà. Per aquesta activitat, Mireia Marés ha escrit el relat Alter Ego, que podeu llegir al següent post d'aquest blog, i que comença així:

"Apaga el mòbil i deixa la mirada perduda.
- Tot bé, Júlia? -li faig des de la cuina.
- La Maria, que no em deixa respirar, m'ofega (...)"

Enllaços:
Mind-U, és un espai destinat a joves i adolescents, on puguin trobar respostes que els ajudin en moments de dubte sobre qualsevol aspecte relacionat amb la salut mental.

Faros Sant Joan de Déu, espai dedicat al benestar emocional, amb diversos articles sobre la salut mental i l'adolescència.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial