Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Iniciem un nou curs amb molta energia i ganes de continuar treballant per l’educació de totes les persones i la ciutat i, alhora, engegar nous projectes i dinàmiques. I ens fa especial il·lusió presentar-vos l’equip del Servei d’Educació. Recentment hem incorporat a l’equip el tècnic del Pla Educatiu d’Entorn Banyoles Porqueres, Jordi Serradell. A principis d’any vam incorporar la Dolors, que porta els temes administratius i l’Anna i la Mireia continuem gestionant els diversos programes i projectes. També comptem amb l’equip de conserges. Entre tot@s, i amb el suport de la nostra regidora, Ester Busquets, treballem amb i per la ciutadania.

Volem oferir-vos aquest espai del blog i obrir-vos la porta a que ens feu arribar totes aquelles informacions que vulgueu difondre o compartir amb la comunitat educativa i amb totes les persones que ens visiteu i ens llegiu.

També volem donar-vos les gràcies per ser-hi, per comprendre, col·laborar, participar, escoltar,... accions que ens permeten anar creixent conjuntament com a equip i també de manera individual com a persones.

Bon inici de curs!

Jordi, Dolors, Anna i Mireia

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega