Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

25a Setmana de la ciència

13/11/2020

Del 14 al 29 de novembre se celebrarà a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència, durant la qual es portaran a terme activitats de disseminació científica arreu del territori. La temàtica de l’edició d’enguany se centrarà en la malaltia COVID-19, la seva evolució global i l’estat de recerca sobre el virus SARS-CoV-2.

La 25a Setmana de la Ciència tindrà també altres temes centrals d’idèntica rellevància, com són, d’una banda, l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal de la UNESCO, i de l’altra, el centenari del naixement de diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement. Són el filòleg i lingüista Antoni Maria Badia i Margarit; el químic Enric Casassas i Simó; la química anglesa, Rosalind Franklin, clau en el descobriment de l’ADN; i l’escriptor i bioquímic Isaac Asimov. El meteoròleg, astrònom i sismòleg Eduard Fontserè i Riba s’afegeix als homenatjats per l’SC’20 pel 150è aniversari del seu naixement.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Des del web de la Setmana de la ciència podreu realitzar la inscripció i consultar tota la programació d’activitats i xerrades.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial