Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

El Club de Lectura de la Biblioteca pública compleix 14 anys

20/09/2019

El Club de lectura de la biblioteca és un espai de debat i tertúlia sobre literatura que té per objectiu llegir i descobrir autors de països, èpoques i temàtiques diferents. Es debat sobre el llibre llegit: l’autor, el context històric, l’estil literari, l’acció, els personatges, les sensacions, i fins i tot experiències personals que s’hi hagin vist reflectides.

La Biblioteca va inaugurar el passat dimarts 17 de setembre el 14è any del Club amb la lectura del llibre El Ferrocarril subterrani de Colson Whitehead, un llibre que parla sobre l’esclavitud i un transport clandestí, una de les xarxes de solidaritat més importants dels Estats Units, que va permetre que esclaus afroamericans fugissin de l’esclavitud i comencessin una nova vida.

El conductor del Club va ser, com sempre, Albert Torrescasana qui també és, en aquesta ocasió, el traductor del llibre.

Els propers Clubs de lectura seran el dimarts 15 d’octubre, on llegirem un llibre relacionat amb la música, El Guitarrista de Luis Landero. Aquesta tertúlia és una activitat paral·lela la concerts de l’artista resident de l’Ateneu- CMEM 2019, Rafael Aguirre.

El dimarts 19 de novembre llegirem el 4t capítol del llibre Sàpiens. Una breu història de la humanitat de Yuval Harari, al club de lectura emmarcat en la 15a Setmana de la Ciència del Pla de l’Estany. I per finalitzar l’any, l’última tertúlia la farem el 17 de desembre, on comentarem el llibre El País dels cecs (Premi Mercè Rodoreda 2018). En aquesta ocasió hi prendrà part el propi autor.

Totes les sessions tenen lloc al Museu Darder a les 7 del vespre.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial