Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

La cloenda del projecte Robòtica Banyoles 2019 inclou accions conjuntes de secundària i primària

16/05/2019

La setmana vinent els centres de secundària participaran en la cloenda del projecte Robòtica Banyoles que han estat treballant durant aquest curs. Enguany es tracta de realitzar diverses accions amb les quals hi participarà l’alumnat de sisè de primària, que es desplaçarà als instituts on els rebran els alumnes de l’ESO, que els hauran preparat tres activitats diferents.

Al llarg de la setmana, cada institut rebrà dos o tres grups d’alumnes de sisè, que faran les tres activitats, d’uns 15 minuts de durada, de forma rotativa durant 50 minuts. Algunes de les activitats que els alumnes d’ESO han preparat són creació d’un mapping interactiu amb el joystick de la Nunchuk amb diverses temàtiques; un robot que soluciona laberints amb dos sensors d’ultrasò; control i simulació del funcionament de l’enllumenat i extracció d’aire d’un lavabo públic; una orella electrònica que indica verd, groc o vermell segons la intensitat del soroll o un robot amb pinça que ha d’agafar una peça i portar-la d’un lloc a l’altre, entre moltes altres.

El projecte Robòtica Banyoles està organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Educatius del Pla de l’Estany i dels centres de secundària de la ciutat.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial