Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

PRIMERA REUNIÓ PLENÀRIA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

 

La primera sessió plenària del Consell Escolar Municipal va tenir ahir dimecres 13 de desembre a l’Institut Pere Alsius. En aquesta sessió hi van participar una seixantena de persones representants dels diferents sectors de la comunitat educativa i va comptar amb la participació del Sr. Josep Polanco, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament.

 

Entre altres temes, el Consell Escolar Municipal El CEM va donar suport a exposar al Departament d’Ensenyament  la situació de Banyoles, el treball realitzat en el marc del Pla d’Escolarització Extensiva i la necessitat d’ajustar l’oferta de places públiques a les necessitats reals de places pel curs 2018-2019; i també a sol·licitar a l’Ajuntament de Banyoles que faci les gestions necessàries per acompanyar l’escrit i vetllar perquè les ratio siguin de 23 per a P3 i 28 (repetidors inclosos) per a 1r d’ESO.


El CEM també va donar suport als criteris d’assignació d’alumnat amb NEE que arriba al municipi al llarg del curs, a fi i efecte de mantenir l’equilibri escolar en el marc del Pla d’Escolarització Extensiva.


També es va proposar una jornada sobre educació inclusiva que es celebrarà el proper dia 1 de febrer, en motiu dels 20 anys de Pla d’Escolarització Extensiva i de la qual es farà difusió properament.

En aquesta reunió també es va exposar el treball que s’ha anat fent amb l’Estudi de Població que es va presentar al CEM anterior i el recull de propostes que s’han anat estudiant des de l’àmbit social, joventut, salut i promoció econòmica; es aprovar la memòria del curs anterior i la composició de membres per aquest curs 17-18.

 

Finalment el CEM es va cloure amb una reflexió compartida sobre el moment que vivim com a país i destacar la bona feina feta des de l’escola catalana, que ha treballat i treballa per a fer ciutadans emprenedors, competents i crítics.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega