Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

MÉS de 16 anys de TEATRE I MÚSICA

15/01/2016

Aquest trimestre es duu a terme una nova edició de les activitats Anem a veure teatre! i Anem a escoltar música!, activitats que s’han anat ampliant al llarg dels més de 16 anys que fa que s’organitzen des de la Guia de Recursos Educatius Municipal.

 

Aquesta activitat va ésser una iniciativa de les escoles de Banyoles i comarca en col·laboració amb l’Ajuntament de Banyoles que té la voluntat de fer arribar el món del teatre i de l’espectacle musical a tot l’alumnat d’educació infantil i primària. Al llarg d’aquests anys s’ha anat ampliant amb noves propostes, com ara la programació d’una obra de teatre en anglès, un teatre fòrum per a educació secundària obligatòria (en el marc dels Tallers de Convivència) i una activitat educativa i musical també per a l’ESO, a càrrec del grup de rock Lax’n’Busto, que enguany arriba a la 6a. edició.

                   

Des de l’activitat de teatre i música a les escoles, organitzada conjuntament pel Servei d’Educació i per tots els centres educatius de la comarca, al llarg d’aquests cursos s’han programat espectacles de tot tipus, titelles, dansa, jazz, clown, percussió, circ, blues..., i el nombre d’alumnes ha anat augmentant, dels 5.000 dels inicis fins arribar als gairebé 7.000 en el conjunt de tots els espectacles.

   

Durant els mesos de gener, febrer i març de 2016, petits i grans visitaran el Teatre Municipal i l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles per tal de gaudir dels espectacles programats per aquest curs, dels quals en trobareu més informació a l’Espai Guia d’aquest blog.

 

Enguany, l’oferta a secundària es complementa amb la programació de l’obra de teatre Ligeros de Equipaje, emmarcada en el projecte de Memòria Històrica gestionat des de l’Àrea de Serveis a les Persones, i que es representarà per alumnat d’ESO i Batxillerat els dies 28 i 29 de gener a La Factoria d’Arts Escèniques.

 

Benvinguts al teatre. Gaudiu dels espectacles!

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial