Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ELS GEGANTS I CAPGROSSOS i LES BÈSTIES DE LES GÀRGOLES DE FOC PRENEN PROTAGONISME DURANT LES ACTIVITATS PRÈVIES A LA FESTA MAJOR DE BANYOLES

19/10/2015

 

Amb motiu de la Festa Major de Banyoles, grups de diferents centres educatius de Banyoles i comarca participen en les activitats de la Guia de Recursos Educatius que es porten a terme aquesta setmana, Coneguem els gegants i capgrossos i Coneguem les gàrgoles de foc.

 

 Al llarg d’aquesta setmana, escoles bressol, escoles d’infantil de Banyoles i de la comarca i un grup de gent gran de la Residència La Solana, passaran per la Sala d’Actes de l’Ajuntament per conèixer la Maria i en Martirià i emprovar-se el Sol, la Granota, en Blauet o La Balca entre alguns dels capgrossos.    
     
    El dimecres 21 i dijous 22, l’entitat Gàrgoles de foc donarà a conèixer el bestiari, els diables, les eines que utilitzen, en una activitat que té per objectiu oferir a infants i joves descobrir la cultura del foc i els seus símbols d’una manera propera, amena i divertida. Can Puig, La Draga, Pla de l’Ametller, institut Pere Alsius i COIET participaran en aquesta activitat, que es durà a terme al Pavelló de la Draga.
 

Aquestes activitats s’inclouen a l’apartat d’Art i Tradició de la Guia de Recursos Educatius Municipal i són subvencionades pel Servei d’Educació, que edita i gestiona el programa. 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial