Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

El projecte FutbolNet ha arribat aquest primer semestre del 2014 a la tercera edició a Banyoles. La Fundació Futbol Club Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles i la Diputació de Girona, organitzen aquest programa que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors entre els joves a través d'una innovadora metodologia pedagògica.

Aquest curs serà la quarta edició i per primera vegada durarà tot el curs, de l’octubre de 2014 al juny de 2015. El projecte començarà aquest dilluns 6 d’octubre i hi haurà un total de 60 places per a joves de 12 a 16 anys de Banyoles. Es desenvoluparà al pavelló del Pla de l’Ametller i al pati de l’escola del Pla de l’Ametller, els dilluns i divendres de 5 a 7 de la tarda. La inscripció és gratuïta i encara queden les últimes places lliures. Un dels èxits del FutbolNet a Banyoles és que en cada edició s’han omplert les 60 places.

FutbolNet és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.

La clau per a FutbolNet és el diàleg. A través d’aquesta eina, els jugadors i jugadores no només entren en una relació de respecte i enteniment mutu, sinó que també adquireixen confiança en si mateixos i sentit de responsabilitat.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega