Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany va néixer el 18 de maig de 1989, d'acord amb els criteris de l'organització territorial de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva en edat escolar a la comarca.

Una de les accions realitzades per commemorar aquests 25 anys va ser la 1a Trobada "Capacitats" una matinal multiesportiva adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual de diferents edats de la comarca del Pla de l'Estany, que es va fer el 5 d'abril, coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física.

L'acte central arribarà el 25 de maig i serà un homenatge a les persones que han estat al capdavant del Consell Esportiu des de la seva fundació. Es farà coincidint amb la celebració de la cloenda del Viatge Esportiu Comarcal i està prevista l'assistència d'autoritats d'àmbit nacional, territorial, comarcal i local, així com els presidents i comissions directives que han estat al Consell Esportiu del Pla de l'Estany durant aquests anys.

A banda d'això, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany estrena un logotip commemoratiu dels 25 anys de funcionament. El disseny es va encarregar als alumnes de Batxillerat Artístic i Disseny de l'Institut Josep Brugulat, i la proposta guanyadora ha estat la d'Alba Sureda. Es tracta d'un disseny inspirat en el logotip original de l'entitat en què el número 25 representa una persona saltant. El nou logotip estarà vigent durant tot aquest 2014 en les diferents activitats que organitzi el Consell Esportiu. L'any passat, les seves propostes van reunir entre 8.000 i 10.000 participants.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega