Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ELS NENS A LA CUINA DEL RESTAURANT VORA ESTANY

06/02/2014

Aquest dimecres dia 5 de febrer hem estrenat una de les activitats noves de l’edició d’enguany de La Guia de Recursos Educatius. Durant bona part del matí, els nens i nenes de P5 de l’escola Baldiri Reixac han pogut gaudir fent de cuiners per un dia: han visitat el Restaurant Vora Estany i han conegut les seves instal·lacions, la cuina, el cuiner i altres membres del personal del restaurant.

Els nens i nenes han pogut visitar la cuina, observar les seves dimensions, els diferents espais, les eines i el personal que hi treballa. Com petits xefs, s’han vestit de cuiners i amb l’acompanyament del cuiner del restaurant, en Jordi, i dos monitors d’Orio Eduserveis, en Joan i en Jordi, han elaborat un plat a base de verdures, fruites i altres condiments. Han pogut trossejar, tallar, netejar, olorar, combinar colors, tastar gustos diferents, parlar sobre els aliments i les seves propietats, i han estat en tot moment cuiners protagonistes. Un cop acabat el plat, s’han menjat el que havien preparat. A alguns els ha agradat més que a d’altres...

Tots els participants hem valorat de manera molt positiva aquesta experiència! És una vivència molt interessant!

Aquesta activitat ha estat una iniciativa educativa del Restaurant Vora Estany per contribuir a difondre els valors d’una alimentació sana i saludable; hi hem col·laborat el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i Orió Eduserveis SL. És una novetat de La Guia de Recursos Educatius Municipals d’enguany i es portarà a terme cada dimecres dels mesos de febrer i març amb nens i nenes i adults de diferents centres educatius del municipi.

 

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial