Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Un nombrós nombre de joves emprenedors de tercer i quart d’ESO dels instituts de Banyoles han participat en una sessió de treball a l’Ajuntament de Banyoles amb els regidors Jordi Congost (educació, esports i joventut) i Jordi Bosch Lleó (medi ambient).

Aquesta trobada s’emmarca en el treball conjunt dels professors d’emprenedoria dels instituts, Joan Carol, Quim Farré i Paco Moragues, i té l’objectiu d’encetar un procés de cooperació entre joves i ajuntament per cercar mesures que puguin millorar diferents situacions del municipi.


En aquesta sessió de treball els regidors han presentat als joves diferents situacions problemàtiques o millorables, com ara cercar un disseny més funcional, pràctic i estètic del mobiliari urbà de recollida d’escombraries, com obtenir energia dels més de trenta-quatre quilòmetres de recs del municipi, com obtenir dades objectives que permetin valorar la repercussió del turisme esportiu en diferents àmbits de la ciutat, com reduir la despesa en consum elèctric dels equipaments públics o com millorar la comunicació dels esdeveniments esportius que es porten a terme a la ciutat.

Està previst que els joves treballin a partir d’aquestes situacions que viu el municipi, projectin idees sobre com resoldre-les i que aquestes idees es converteixin en projectes que presentaran al final del seu treball. Una experiència més d’aprenentatge servei al municipi, molt interessant!

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega