Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Divendres passat dia 8 de novembre vam inaugurar l’escola Camins, després d’un any de funcionament que, entre moltes altres coses, ha permès posar les bases de funcionament d’aquest nou centre, concloure un procés participatiu per escollir el seu nom i acollir una segona promoció de nens i nenes.


 

A la inauguració hi va assistir més d’un centenar de representants de la comunitat educativa de l’escola i de Banyoles en general. Va ésser presidida per la directora de l’escola Carme Güell, que ens van passejar per diversos moments de la vida de l’escola, des que tot era un projecte fins que ha esdevingut una realitat, i per  l’Albert Bayot, director dels Serveis territorials d’Ensenyament a Girona i Miquel Noguer, l’alcalde de Banyoles. Van destacar l’aposta pedagògica de l’equip educatiu i de les famílies, i l’esforç del Departament d’Ensenyament en poder fer realitat una escola llargament reivindicada per les necessitats de places escolars del municipi. Dos poemes que va llegir l’Albert Bayot ens van fer pensar sobre el sentit de la paraula “Camins”, el nom que la comunitat educativa de l’escola va escollir al llarg del curs passat.

 

La festa d’inauguració va respirar el caràcter familiar propi de l’escola, que va obrir les seves portes a tots els assistents i va comptar amb la col·laboració de la colla gegantera i la seva banda de grallers i timbalers i una castanyada que va oferir l’associació de famílies de l’escola.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega