Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

L'escola nova de Banyoles ja té nom

10/07/2013

L'escola nova de Banyoles s'anomenarà Escola Camins. El nom ha estat escollit després d'un procés de participació obert en el qual no només hi han participat pares, mares, infants i equip educatiu de l'escola, sinó també altres membres de la comunitat educativa de la ciutat.

El procés va començar a principi de curs, quan es va treballar amb els alumnes l'origen i la utilitat dels noms. Van visitar els altres centres de la ciutat per saber-ne els noms i les professores van elaborar un conte sobre el tema.

Un cop recollides totes les propostes, el procés va arribar a la fase final amb tres propostes: Travertí, Recs i Camins. L'equip educatiu del centre va organitzar uns tallers sobre els noms finalistes per aprofundir en el seu significat. Després es va procedir a fer una votació entre tots els membres de l'escola: Camins va ser el nom guanyador.

Tot i que no ha sortit publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el nom Escola Camins ja ha rebut el vist-i-plau de les administracions. Per això,  a l'inici del proper curs escolar l'escola ja utilitzarà el nou nom i s'espera que durant la propera tardor el centre celebri un acte públic de bateig.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial