Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Consell Escolar Municipal

18/06/2013

El passat dimecres 12 de juny es va reunir el Consell Escolar Municipal de Banyoles a l'escola Baldiri Reixac.

La primera part de la reunió es va dedicar a fer una dinàmica d'avaluació interna sobre el funcionament del CEM que va aportar propostes de millora per tal que el consell esdevingui un òrgan més participatiu en la gestió de l'educació al municipi.

A continuació es va debatre sobre els Programes de Qualificació Inicial Professional PQPI adreçats a joves majors de 16 anys, i es va acordar de fer les gestions oportunes per tal que l'alumnat del Pla de l'Estany pugui gaudir d'aquests recursos. Els PQPI tenen com a objectius principals proporcionar competències professionals i laborals, consolidar i ampliar les competències bàsiques, facilitar la continuïtat formativa, prioritàriament als Cicles Formatius de Grau Mitjà i opcionalment l'obtenció del graduat en ESO.

El Consell Escolar Municipal també va aprovar els dies de lliure disposició pels centres educatius de Banyoles pel proper curs que seran  el 28 de febrer, 3 de març (al voltant del Carnestoltes com és habitual) i 2 de maig. Així mateix, va proposar com a reunions plenàries pel curs vinent els següents dies:

- dimecres 16 d'octubre de 2013, a l'Escola La Draga
- dimecres 16 d'abril de 2014, a l'Escola Can Puig, que caldrà modificar perquè no coincideixi amb període de vacances escolars
- dimecres 11 de juny de 2014, a l'Institut Pla de l'Estany

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial