Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

El passat dimecres, 3 de febrer, a l'IES Pla de l'Estany va acollir la segona trobada d'aules d'acollida de secundària de Banyoles. Aquesta iniciativa es va realitzar pocs dies després que fessin el mateix les aules d'acollida de primària de Banyoles. Aquesta activitat s'emmarca en el Seminari de tutors d'aules d'acollida del Pla de l'Estany i s'hi va arribar després d'haver realitzat una sèrie de treballs previs a l'aula, com l'elaboració de receptes culinàries típiques dels seus països d'origen, i també de catalanes.

El dia de la trobada els estudiants van dur a terme una explicació sobre els plats escollits i van fer una demostració davant la resta de companys del instituts participants. La jornada es va acabar amb jocs de coneixença dinamitzats pels tutors de les aules d'acollida.

La trobada va permetre que els alumnes nouvinguts poguessin compartir un mateix projecte, es coneguessin i comprovessin que hi ha d'altres nois i noies a Banyoles amb una situació lingüística semblant a la d'ells.

Al llarg d'aquest curs escolar està previst realitzar una altra trobada, on es treballaran activitats relacionades amb una visita al mercat de Banyoles.

Alumnes de les aules d'acollida de secundària

 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats
Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega