Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Demà dijous, 19 de febrer, es reuneix la Comissió Operativa del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres. Aquesta comissió es reuneix dos cops l'any i té com a principals funcions fer el seguiment i l'avaluació de les actuacions del Pla Educatiu d'Entorn. Formen part d'aquesta comissió diferents agents (Inspector, regidors, representants serveis educatius, assessors LIC, representants dels centres, de les AMPAS...).


Aquest divendres, 13 de febrer el PEE va portar la pel·lícula BABEL a l'IES Pla de l'Estany. Els alumnes de 4t. d'ESO van participar en un debat molt intens on es van tractar temes tan interessants com la igualtat de gènere, les religions, la lluita pels drets humans, la incomunicació entre els joves en les societats modernes més avançades tecnològicament i la pèrdua contínua de valors tan importants com el de la gratuïtat.

cine1
Un moment de la presentació de BABEL


Dilluns vinent, 9 de febrer a les 20.00 es farà el cinefòrum sobre la pel·lícula d'Ismael Ferroukhi EL GRAN VIAJE (2004). El PEE col·labora amb el cinefòrum que organitza trimestralment l'IES Josep Brugulat emmarcant aquesta pel·lícula en l'eix educatiu de centre acollidor: El Marroc.

La presentació i posterior dinamització correrà a càrrec d'Andrés Marí, escriptor, actor i director teatral. L'acte és obert a tothom.


El dilluns, 2 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, va tenir lloc la primera reunió de pares i mares d'alumnat de l'Aula d'Acollida de l'IES Pere Alsius interessats en iniciar un taller de famílies. Aquest taller té el recolzament del PEE i s'inscriu en un projecte integrador que en Josep Mª Gratacós -tutor de l'AA- dinamitza ja fa uns cursos.L'Ateneu proposa 8 sessions de djembé als joves del Pla de l'Estany. Començaran el dimarts 10 de febrer de 2009. Per anar fent boca hem previst una "demo" a cada centre de secundària i també una al Centre Cívic de La Farga. A sota podeu veure instantànies de la Núria Madí i aprenents de djembé dels l'IES Josep Brugulat , Pere Alsius, Pla de l'Estany i Escola Casa Nostra i també de nois i noies dels barris de Can Puig i Canaleta.


Escola Casa Nostra, divendres, 30 de gener de 2009


Centre Cívic de La Farga, 27 de gener


IES Pla de l'Estany, dimecres, 21 de gener de 2009


  IES Pere Alsius, dilluns, 19 de gener de 2009


IES Josep Brugulat, divendres, 16 de gener de 2009

 

 


El passat 19 de desembre l'escriptora marroquina Laila Karrouch va presentar i conduir el debat del llibre "DE NADOR A VIC", a l'IES Pla de l'Estany.

 

La Laila amb unes noies gambianes i el ram que li va regalar l'IES Pla de l'Estany, al final de la conferència.

El passat mes de maig s'inicià una intervenció socioeducativa de caire experimental amb els infants i joves dels barris de Canaleta i Can Puig. La valoració de l'actuació ha estat molt bona i per tant s'opta per donar continuïtat a aquesta. Aquest novembre s'ha iniciat de nou la intervenció, aportant activitat, formació, alegria..., als nostres infants i joves.

           

           Sortida a la neu 

                                   Els infants i joves van anar d'excursió a la neu


             


El passat dissabte 22 de novembre a l'Ajuntament de Banyoles es donà el tret de sortida a l'activitat.

      

    
 

Les mentores i els mentorats d'aquest curs 


El passat divendres 31 d'octubre els alumnes de la UEC van participar i gaudir d'un cinefòrum, a càrrec de l'Andrés Marí. La pel·lícula que van veure va ser "LA BUENA ESTRELLA" de Ricardo Franco i l'activitat va ser una aportació del PEEBP a la formació d'aquests joves.

      estrella

      

 


S'han programat una sèrie d'activitats als centres escolars de la zona i en altres espais que s'emmarquen dins d'un eix temàtic: el Marroc. En aquesta plana de suport al projecte El Marroc: cap a un centre acollidor, que s'ha preparat des dels Serveis Educatius del Pla de l'Estany, s'hi recull informació, recursos i experiències realitzades als centres de Banyoles. 

 

 

 

Pàgina 162 de 165Primera   Anterior   156  157  158  159  160  161  [162]  163  164  165  Següent   Última   
Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega