Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Entrades per 2022


Podeu descarregar el document sencer aquí.


Dissabte 12 de febrer, a les 7 de la tarda, tenim una nova cita amb les Tardes de Ciència que organitza  l’associació Astrobanyoles.

En aquesta sessió es tractarà el tema de “Disseny d’enzims d’interès industrial”. La conferència anirà a càrrec de Sílvia Osuna. L’acte es farà a la Sala d’Actes del Museu Darder.


La Fundació Granés, Dincat i la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, amb la col·laboració de l’IAS presenten els continguts de la Jornada de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental, que va tenir lloc el 14 de maig de 2021 i que va comptar amb la participació de professionals de la xarxa especialitzada en salut mental i discapacitat intel·lectual de l’IAS, estesa arreu del territori català. Hi van participar més de tres-cents professionals  d’entitats i serveis socials (bàsics i especialitzats) i dels sectors de la salut i l’educació.

Dia de la presentació d’aquest llibret: dijous 27 de gener a 2/4 de 6 de la tarda, en streaming, des del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

Per participar a l’acte us podeu inscriure aquí


Dissabte 15 de gener, a les 7 de la tarda, podeu gaudir d’una nova sessió de les Tardes de Ciència, un cicle de conferències organitzat per l’associació Astrobanyoles.

Amb el tema “Residu Zero”, la conferència anirà a càrrec d’Ester Peñarrubia, doctora en enginyeria agrònoma, i es farà a la Sala d’Actes del Museu Darder.


El proper dimecres 19 de gener, a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu es farà la presentació de l’inici del procés d’elaboració del nou Pla Estratègic de Cultura. Aquest serà el tret de sortida d’un un procés que vol incloure la participació ciutadana amb l’objectiu d’aconseguir la màxima implicació per part de la ciutadania i així aconseguir una visió més àmplia de l’estat actual del sistema cultural de Banyoles i les perspectives de futur.

La fase de preparació del procés d’elaboració del Pla es va iniciar durant el mes d’octubre passat. Des de llavors, s’ha iniciat la fase de recopilació i sistematització

d’informació, que implica la recerca i anàlisi documental, així com les visites als diferents equipaments culturals de la ciutat. Amb l’acte de dimecres vinent, obert a tota la ciutadania, s’inicia la fase de participació.

Més informació al web de Cultura Banyoles.


La Fundació Carulla convoca una nova edició dels Premis Baldiri Reixac, un guardó que impulsa projectes educatius amb l’objectiu de donar resposta als reptes de l’educació i de la societat del segle XXI.

El període d’inscripció és del 10 de gener al 28 de febrer de 2022, i les inscripcions es poder fer des del web de la Fundació Carulla. S’hi poden presentar escoles, zones rurals, instituts, llars d’infants, centres de formació d’adults, escoles de música, entre altres.

BASES

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Tràmits Educació

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega