Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Entrades per 2013


Durant la darrera quinzena del mes de maig l'Escola Comarcal d'Iniciació Esportiva obrirà les seves portes als nens i nenes nascuts l'any 2002 i fins l'any 2010 que vulguin conèixer de primera mà l'escola i vulguin provar de manera gratuïta les activitats esportives que ofereix.

Trobareu més informació en aquest fulletó i també al web del Consell Esportiu del Pla de l'Estany.


Pel que fa a les activitats que ofereix el Consell Esportiu del Pla de l'Estany pel mes de juny, podeu consultar-les en aquest full informatiu.

Aquesta tarda, a partir de les 5, a l'escola Can Puig tindrà lloc la XV Trobada de Mestres del Pla de l'Estany.

A més de la visita a l'escola, les persones assistents podran gaudir de l'espectacle Pere Calders en mànigues de camisa, a càrrec de Paraules en moviement i, tot seguit, s'oferirà un berenar.


Divendres 24 de maig de 2013, a les 4 de la tarda, projecció de la pel·lícula Avatar, a la Rajoleria.

Per a majors de 12 anys.

El film està ambientat el 2154 a Pandora, on els humans es dediquen a la mineria, a causa de les seves reserves d'un mineral molt valuós, mentre, els navis, els indígenes humanoides, resisteixen a l'expansió dels colons, que posa en perill la seva existència i l'ecosistema de tot el planeta.

Per motius aliens a l'organització, s'ha hagut d'anul·lar la darrera activitat del curs del programa Eduquem en Família.

Durant aquest curs s'han portat a terme tres activitats, amb un nombre d'assistència superior a 100 persones per sessió.  Els temes que s'han tractat han estat educar les emocions, el respecte entre companys i com educar en la responsabilitat i l'esforç. La valoració és molt positiva pel que fa a l'assistència i bastant pel que fa al contingut.

El grup de treball format per representants de les diferents AMPA està treballant en la programació pel curs vinent. Qualsevol suggeriment o proposta que vulgueu adreçar-nos el podeu enviar tot responent la breu enquesta que trobareu a l'Espai Guia d'aquest bloc. Les vostres propostes i consideracions seran molt ben rebudes. Moltes gràcies!!

La setmana vinent es duran a terme les Jornades de Portes Obertes als instituts de la comarca, que informaran sobre les properes preinscripcions als diferents cicles formatius que ofereixen.

Les dates de preinscripció als cicles formatius són:

Cicles Formatius de Grau Mitjà
Del 13 al 24 de maig de 2013

Cicles Formatius de Grau Superior
Del 27 de maig al 7 de juny de 2013

Podeu consultar el díptic amb tota la informació: portes obertes, preinscripció, matrícula, condicions d'accés, etc.

Més informació a: www.plaestany.cat/cicles


Ja us podeu descarregar l'imprès de sol·licitud de preinscripció per a La Balca, que trobareu a l'apartat Documents d'aquest bloc.

Us recordem que el període de presentació de sol·licituds és del 6 al 10 de maig, a l'Oficina Municipal d'Escolarització, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Banyoles.

Després de la bona acollida dels tallers de Nadal i Setmana Santa, als Museus de Banyoles han preparat un parell de propostes de cares al mes de juliol.

Casal d'estiu
Sense deixar de banda les temàtiques d'història, arqueologia i natura, al casal es faran activitats com ara excursions, tallers, gimcances, jocs d'aigua, i jocs diversos.

De l'1 al 26 de juliol
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

Tallers d'estiu: Fes d'arqueòleg!
Una proposta d'una setmana especial, experimentant la feina dels arqueòlegs. L'activitat es farà al Parc Neolític de La Draga i coincidirà amb l'última setmana d'excavacions al jaciment.

De l'1 al 5 de juliol
Per a nois i noies de 12 a 16 anys.

Més informació:

Casal d'estiu

Taller d'estiu

www.museusdebanyoles.cat


De les activitats programades pel proper mes de maig des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany hi trobareu el Circuit comarcal de Tennis Taula a Porqueres, la jornada de promoció d'hoquei patins, la lliga de Futbol 7 d'estiu per a adults, entre d'altres.

Podeu consultar tota la programació en aquest document.

Més informació i inscripcions a: www.ceplaestany.cat

Aquest matí s'ha dut a terme la performance lectora en diferents espais de la nostra ciutat. Alumnes de l'institut Brugulat i de l'escola Casa Nostra han estat llegint "penjats" en façanes i carrers.

Aquí podeu veure alguns d'aquests nois i noies, que estan Penjats per la lectura!


La Biblioteca us ofereix al llarg de tot el dia d'avui un seguit de propostes lectores i d'altres activitats.  Podeu visitar la seva parada a la Plaça Major i fullejar el Llibre gegant.Que tingueu una molt bona diada de Sant Jordi!!

Dilluns 22 d'abril es van publicar les llistes amb el barem definitiu de les sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i secundària obligatòria. Les podeu consultar al centre sol·licitat en primera opció i al tauler d'anuncis d'Educació, a l'Ajuntament de Banyoles.

Les preinscripcions a La Balca-Centre Educatiu Municipal 0-3 es poden formalitzar del 6 al 10 de maig a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Banyoles. L'horari d'atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 2 del matí i de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

Dilluns vinent, 29 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre les persones interessades podeu assistir a la Jornada de Portes Obertes que es farà a La Balca. Hi haurà una reunió informativa sobre temes generals de l'escola, funcionament i projecte educatiu i sobre aspectes bàsics del procés de preinscripció.

Per a més informació us podeu descarregar el document informatiu que trobareu a l'apartat Documents del bloc.


Pàgina 9 de 15Primera   Anterior   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Següent   Última   
Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega