Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

El Consell Escolar Municipal arrenca el curs amb la celebració del primer plenari

16/10/2019

El Consell Escolar Municipal (CEM) és un òrgan de participació del conjunt de la ciutat, fonamentalment de caràcter consultiu i de debat, que es va constituir l’any 1989. Hi ha representació de diferents sectors implicats en el món de l’educació no universitària d’àmbit municipal, així com de l’àmbit institucional.

Els diferents àmbits que hi tenen representació són direccions, mestres i professorat, alumnat, personal d’administració i serveis (PAS), pares i mares, ajuntament i altres àmbits com joventut, formació d’adults o benestar social. També es convida a la participació al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

S’organitza en comissions de treball, que es constitueixen cada curs amb els membres interessants en participar. El plenari és l’òrgan superior de decisió del CEM. Es reuneix en sessió ordinària com a mínim tres vegades l’any i s’ubica, de manera rotativa, en diferents centres educatius, entitats educatives o equipaments municipals, amb la finalitat de promoure l’acostament entre centres i entitats.

Trobareu més informació sobre el CEM en aquest mateix web: http://educacio.banyoles.cat/consell-escolar-municipal

El primer plenari d’aquest curs 2019-2020 tindrà lloc el proper dijous, 24 d’octubre, a les vuit de vespre a l’escola Can Puig. Durant la sessió s’aprovarà la composició del CEM per aquest curs, la memòria del curs passat i es constituiran les comissions de treball. Els plenaris són oberts a tothom que vulgui assistir-hi.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial