Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Iniciem el curs 2019-2020

29/08/2019

Ja fa un temps que des de diferents sectors de la comunitat educativa del país es treballa per transformar el concepte d’educació en la seva accepció més clàssica. Han sorgit nous moviments de renovació pedagògica que intenten promoure aliances a gran escala perquè l’educació esdevingui una eina de sensibilització i capacitació de les persones en el món actual, amb uns reptes socials, mediambientals, econòmics, tecnològics i relacionals sense precedents.

Aquest últim any hem participat en diverses xerrades, àgores i grups de treball per compartir coneixements i reflexions sobre alguns temes com la lluita contra la segregació escolar, la gratuïtat en l’ensenyament, la inclusió social i el dret a l’educació en el marc del Pla de Drets Humans de Catalunya. Es tracta de propostes que posen en el punt de mira quin és el model educatiu de ciutat i de país que volem construir tots junts, amb uns objectius molt clars: avançar vers una educació inclusiva i equitativa de qualitat; promoure oportunitats d’aprenentatge al llarg de la vida, per a tothom; i col·laborar en la transformació de l’educació, dins i fora de les aules, com a eina de capacitació personal i col·lectiva.

 

Des del Servei d’Educació compartim aquests objectius i esperem poder compartir-los també amb vosaltres i aplicar-los a la nostra ciutat per construir plegats un espai de sensibilització i respecte.

 

Us desitgem que tingueu un molt bon curs.

 

Anna Roura, Mireia Martí i Cristina Roura

Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial