Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Lligues territorials dels jocs esportius escolars

18/01/2019

En el marc del programa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) ideat i dirigit pel Consell Català de l’Esport i que desenvolupen a tot el territori els 45 Consells Esportius de Catalunya, es celebren a les comarques gironines les jornades de les Lligues Territorials.

L’objectiu dels JEEC és impulsar un model esportiu que inclogui les vessants educativa, recreativa i competitiva per a tota la població en edat escolar. Entre els propòsits d’aquestes jornades també hi ha la voluntat d’estendre i difondre la pràctica esportiva basada en la promoció dels valors de l’esport.

Per al curs 2018-19 els Consells Esportius de les comarques de Girona organitzen amb el suport dels Ajuntaments, la Diputació de Girona i les entitats esportives del territori un total de 25 jornades d’esports individuals, 9 de Gimnàstica Rítmica, 6 d’Artística, 4 de Patinatge, 4 de Hip Hop, 4 de Judo i 4 de Natació on participaran més de 3.000 esportistes de totes les edats, des dels 5 fins els 18 anys.

Actualment aquestes Lligues Territorials finalitzen en els Jocs Emporion, que enguany es celebren durant el cap de setmana del 17 al 19 de maig a les  comarques del Ripollès, la Cerdanya i la Garrotxa.

Aquesta temporada l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Girona presenta La Tanya, la mascota de les Lligues Territorials, que vol transmetre una imatge sobretot lligada amb els elements comuns del territori a les comarques gironines, la seva natura i el elements que les identifiquen.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial