Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EL PROJECTE ROBÒTICA BANYOLES INICIA UNA FORMACIÓ CERTIFICADA PER AL PROFESSORAT

19/10/2018

Robòtica Banyoles és un projecte de ciutat impulsat pel Servei d’Educació i els centres de secundària del municipi, l’objectiu del qual és promoure la tecnologia i la robòtica entre els joves, en un context social, cultural i econòmic en què aquests elements hi són ben presents.

 

 

 

 

El projecte es va iniciar el curs 14-15, i al llarg d’aquests quatre cursos s’han anat desenvolupant diferents accions, com una formació bàsica per a docents, adquisició de material per poder treballar a l’aula i un acte de cloenda del projecte, que es fa el mes de maig i ha tingut diferents formats.

 
   

Aquest curs 18-19, el cinquè, s’inicia amb una formació per al professorat de secundària que consistirà en unes 3 o 4 sessions de tres hores de durada, amb un contingut orientat a revisar material i el seu funcionament, i una proposta de coneixement i aplicació de programació amb arduino. La formació va a càrrec de Ferriol Pey Comas i hi participen professors de tots els centres de secundària.

 

Enguany també col·labora amb el projecte el Centre de Recursos Pedagògics del Pla de l’Estany, que gestiona la certificació de la formació amb el Departament d’Ensenyament.

 

 

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial