Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CLOENDA DEL PROJECTE TONI

17/05/2018

Aquest  dimecres  16 de maig al matí ha tingut lloc l’acte de cloenda del projecte TONI – Tenim Oportunitats Necessitem Idees a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. S’han presentat 18 projectes, treballats pels mateixos alumnes de segon, tercer i quart d’ESO, dels quals en destaquen les solucions pels alumnes que no tenen transport gratuït, la reducció de l’espera de visites mèdiques, espais d’oci per a joves i un mòbil e-park. El projecte TONI inclou iniciatives dels instituts de Banyoles per millorar la ciutat.

 Durant el curs escolar els nois i noies de tercer i quart d’ESO s’han organitzat en grups d’entre 3 i 5 alumnes per elaborar els seus projectes des d’una perspectiva emprenedora, han mantingut contactes amb l’Ajuntament, empreses i diversos col·laboradors que els han assessorat en aquest procés.

Durant aquest curs 2017-2018 la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i els instituts d’educació secundària de la ciutat han desenvolupat conjuntament aquest projecte, que enguany arriba a la cinquena edició.

   
                                                                  
  

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial