Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

LABGAMES: PROJECTE JOCS

10/05/2018

El projecte LABGAMES s’emmarca en la proposta educativa de l’aprenentatge i servei i integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats i valors. Té una intencionalitat pedagògica encaminada a desenvolupar el talent emprenedor i els valors de la solidaritat.

El projecte, que té un format de taller setmanal, consisteix en dissenyar i  desenvolupar una sèrie de jocs que posteriorment es porten a una escola d’educació infantil o primària, on són monitoritzats pels mateixos joves de la UEC. És un taller que pretén generar un impacte positiu en la comunitat i al mateix temps en els joves.

Els objectius del projecte són fomentar la capacitat creativa dels joves, retornar-los a l’àmbit escolar des d’una perspectiva positiva; realitzar una acció amb un impacte positiu dins de la comunitat; reforçar la seva autoestima; aprendre a treballar en equip i adquirir habilitats per monitoritzar i conduir un taller de jocs.

El taller s’estructura en 4 fases: Fase creativa, fase de disseny, fase d’elaboració i fase d’implementació a la comunitat. El desenvolupament de les fases vindrà marcat pel ritme de treball de cada grup que hi participarà en 1 sessió setmanal de 2 hores de durada.

Labgames es va posar en marxa el curs 2015-2016 i s’ha desenvolupat en totes les seves fases. L’activitat final d’implementació s’ha dut a terme en escoles de Girona i Banyoles que han volgut participar d’aquesta proposta.

   

 

                                                    

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial