Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

AMB LA MIRADA A LA CIUTAT COM A EIX EDUCADOR, ENGEGUEM UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE RECURSOS EDUCATIUS

01/09/2017

En el marc de la ciutat educadora, aquesta ciutat que volem que sigui l’eix educador, integrador i de cohesió, el programa de recursos educatius que gestionem des del Servei d’Educació n’és un programa fonamental. I, més concretament, La Guia de Recursos i l’Eduquem en família, ambdós projectes amb una important repercussió tant el l’àmbit educatiu com en el de la ciutadania en general.

Us presentem, doncs, les noves edicions d’aquests projectes pel curs 17-18, que conserven aquest desig de fer de la ciutat un entorn educador en sí mateix.

A l’Espai Guia podeu consultar l’edició 17ª de La Guia de Recursos Educatius i a l’Eduquem en família hi trobareu el programa de xerrades i activitats, inclosa la jornada de jocs per a tothom Juguem!, que arriba a la tercera edició, així com informació sobre els ponents.

A més d’aquests dos projectes, encetem també les noves edicions dels projectes Memòria històrica, Banyoles ets tu! o el TONI, entre d’altres.

Desitgem que les activitats que us proposem siguin del vostre interès i us animem a participar-hi així com també us animem a compartir activitats, experiències, comentaris o suggeriments en aquest blog.

 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial