Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

CAMPUS PREBAT I JOVE CAMPUS DE RECERCA

20/05/2016

Del 27 al 30 de de juny de 2016 tindrà lloc la 6a edició del Campus de Recerca PreBAT (PRE BATxillerat) adreçat a estudiants que acabin de cursar el 4rt curs d'ESO. L'objectiu d'aquest campus és oferir un conjunt d'activitats pràctiques que donin als participants una visió general de la recerca que es fa a la UdG i que a la vegada desperti el seu interès per a iniciar-se al món de la investigació.

 El PREBAT ofereix als participants una estada de 4 dies a la Universitat de Girona, realitzant un seguit d'activitats pràctiques en els diferents campus, que tenen per objectiu incentivar-los a iniciar-se en la recerca. 

Més informació: http://www.udg.edu/campusprebat

Del 4 al 15 de juliol té lloc la 9a edició del Jove Campus de Recerca, una iniciativa adreçada a estudiants de 1r de batxillerat amb la qual la UdG pretén aconseguir un acostament entre l'ensenyament de secundària i el món universitari mitjançant activitats d'introducció a la recerca. 

 L'objectiu d'aquest Jove Campus és posar a l'abast dels participants un conjunt de recursos que els permetin introduir-se al món de la recerca i que facilitin que, un cop conclòs el campus, puguin avançar amb solidesa el seu treball de recerca. També pretén que els joves estudiants puguin conèixer i entrar en contacte amb investigadors consolidats i investigadors que estan en curs de fer la seva tesi doctoral a la UdG.  

Més informació: http://www.udg.edu/jovecampus

El període d’inscripció finalitza el proper dilluns 23 de maig (inclòs).


 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial